Mattisrud Sammarstid

Mattisrud Sammarstid er et teaterstykke skrevet/komponert av Tor Karseth, som også har regien. Gjennom spill og sang fortelles det om en uke i en småbrukerfamilie i starten av forrige århundre. Billetter kjøpes ved inngang (150,-/200,-).

Forestillinger: 
30.06 kl. 12.00
01.07 kl. 16.00
02.07 kl. 13.00

Til forestillingen fredag 30.6 er det mulig å gjøre avtale for grupper, henvendelse gjøres til Mattisrud; mattisrud@gmail.com

Det blir salg av kaffe, brus, rabarbrapai, vafler etc på alle forestillingene.

I år er 5 av 6 barn/unge nye, og den 6. har får i tillegg ny rolle. Far spilles av Arne Lindstad, mor spilles av Trine Engebakken Edvardsen. Tor Karseth er torsdagsonkel Tore. Tor Karseth har regien og spiller gitar. Morten Sand på trekkspill og Arne Lindstad på bass utgjør resten av ensemblet. Jon Ivar Dragsten har ansvar for lyd.

 

Du har kanskje også lyst til å lese...

Translate »