Bondens Marked på Budor, lørdag 17. februar

Bondens Marked gjentar suksessen og kommer tilbake til Budor lørdag 17. februar, kl. 11.00 – 15.00 (1. helgen i vinterferien). Det rigges opp telt uten for Gjestegården.

Produktene som selges varierer i forhold til sesongen, men som oftest er det både ost, kjøtt, fisk, vilt, bakevarer og grønnsaker å få tak i.

Bondens Marked stiller strenge krav til produsentene som er med, og krever at alle produktene er fra lokale, små gårder eller produksjonssteder. Kjøttet kommer fra egne dyr eller dyr fra lokalmiljøet, bærene er høstet selv og brødene bakt i egen ovn. Fordi det er produsenten selv som står for salget, kan du spørre de som står der, og få all informasjon du ønsker om produktet. Les mer her

Bakken Øvre Gårdsmat som driverer Budor Gjestegård, er viden kjent fra Bondens Marked og er den største produsenten av lokalmat i Løten og omegn. Det er også et stort utvalg av småskalaprodukter for salg inne på Gjestegården.

Vi håper det blir mange besøkende når Bondens Marked kommer til Budor i februar 🙂

Translate »