Risseaktiviteter i vinterferien

Torsdag 22. februar kl. 14.00 – 14.30: Risseknappen i skitrekket. Oppmøte kl. 14.00 – 14.30 i Risseboden i skitrekket. Risse lager en mestringsløype, som passer selv de aller minste! For å få Risseknappen må barnet være gjennom noen aktiviteter på ski, som for eksempel: Langrenn, slalåm og småbakker. Vi har tre skiløyper (rød, gul og grønn), avhengig av skiferdighetene til barnet. Det er bare å møte opp, alle barn får medalje. Påmelding og betaling i Risseboden i skitrekket. Det koster kr 50,- for en Risseknapp. Barnet bruker langrennsski på denne aktiviteten, og foreldre/foresatte er hjertelig velkommen til å bli med rundt i løypa. Kontant betaling eller Vipps (ikke kort).

 

Lørdag 24. februar kl. 14.00: Risses orienteringsløype i Koiedalen. Oppmøte kl. 14.00 – 14.30 utenfor store peisestua ved Budor Gjestegård. Dette er en orienteringsløype for barna med poster og spørsmål. Det er to løyper i Koiedalen, en for de aller minste og en som strekker seg litt lenger inn i skogen. Kr 50,- pr. barn. Foreldre og foresatt må følge barna rundt i løypa. Kontant betaling eller Vipps (ikke kort).

Translate »