Risseaktiviteter i påsken

Torsdag 29. mars (Skjærtorsdag):
Kl. 14.00:
Lek i snøen med Risse. Finn postene som Risse har satt opp i Koiedalen, med oppgaver som snøballkasting, snømannbygging og mye mer. En artig løype for hele familien og selvfølgelig kommer Risse og leker med barna i snøen. Kr 50,- pr. barn (Vipps eller kontant). Betaling og oppmøte i peisestua bak Budor Gjestegård. Ingen ski på denne aktiviteten.

Lørdag 31. mars (Påskeaften):
Kl. 12.00 – 14.00:
  Kanefart med HesteEspen utenfor Budor Gjestegård – Drop In.

Kl. 15.00: Risses påskeskirenn for barn på setervollen ved Budor Skianlegg. Påmelding og henting av startnummer fra kl. 14.00 – 15.00. Det lages tre skiløyper (rød, gul og grønn), avhengig av skiferdighetene til barnet. Det er bare til å møte opp og alle barn får diplom. Betaling og utdeling av startnummer ved barnebakken i skianlegget mellom kl. 14.00 – 15.00. Det koster kr 50,- pr. barn (Vipps eller kontant betaling). Barnet bruker langrennsski på aktiviteten og foreldre er hjertelig velkommen til å bli med rundt i løypa.

 

Translate »