Åpningstider Budor Gjestegård

For booking av overnatting i leiligheter eller hytter se vår online booking

Spørsmål knyttet til booking av leilighet eller hytte, kan rettes til vakttelefon overnatting/booking:
tlf. 404 71 325 eller 941 58 898.

Budor Gjestegård drives av Kilde Gjestgiveri fram til 12. januar 2018. Gjestegården er åpen for matservering til grupper, min. 15 personer. For booking av dette: tlf. 907 77 187. Ønsker du å legge en bedriftssamling, treningssamling, kurs, konferanse, bursdag etc. på Budor, så hjelper vi deg gjerne med å sette sammen en pakke. Ta kontakt med oss for informasjon og tilbud: post@budor.no eller booking@budor.no

Budor Gjestegård sin cafèdrift holdes stengt for servering inntil skisesongen er stabilt i gang.
Åpningstider vintersesongen 2017/2018 blir: lørdag og søndag 11.00 – 17.00. Gjestegården vil også være åpen i juleferien.

Fra 13. januar 2018 så er vi stolte av å presentere nye drivere av Budor Gjestegård, Bakken Øvre Gårdsmat. Bakken Øvre er viden kjent fra Bondens Marked og den største produsenten av lokalmat i Løten og omegn. Bakken Øvre satser på å ha åpent hver dag i vintersesongen. I tillegg til ekte husmannskost, med blant annet signaturretten medisterkaker som nylig tok NM Gull, vil det bli en butikk for småskala matprodusenter fra Bondens Marked. Mye av det du nå finner på Bondens Marked rundt om i Norge, vil du nå kunne finne på Budor Gjestegård. Følg gjerne Bakken Øvre på facebook.

 

 

 

Translate »