Bakken Øvre Gårdsmat til Budor Gjestegård

Vi er veldig stolte av å presentere vår nye driver av Budor Gjestegård, Bakken Øvre Gårdsmat. Bakken Øvre er viden kjent fra Bondens Marked og den største produsenten av lokalmat i Løten og omegn. Bakken Øvre tar over driften fra 13. januar og satser på å ha åpent hver dag. I tillegg til ekte husmannskost, med blant annet signaturretten medisterkaker som nylig tok NM Gull, vil det bli en butikk for småskala matprodusenter fra Bondens Marked. Mye av det du nå finner på Bondens Marked rundt om i Norge, vil du nå kunne finne på Budor Gjestegård.

Bakken Øvre Gårdsmat vil også være tilstede på julemarkedet på Budor, lørdag 2. desember kl. 12.00 – 17.00.

Les Hamar Arbeiderblads artikkel

Les Østlendingens artikkel

Vi ønsker Bakken Øvre gjengen lykke til!

 

 

Translate »