Snøbrøyting i Svaenlia

Snøbrøyting i Svaenlia vinteren 2018/2019

Det går mot vinter og snø på Budor, og vi forbereder oss til brøyting. Som tidligere år vil det bli brøytet ved snøfall av betydning. Grensa for snøfall av betydning er 7 cm. lett snø og 5 cm. våt snø.

Hvis du ønsker å være med på brøyteordningen kommende vinter ber vi om at svarskjema returneres i utfylt stand til firmapost@loitenalmenning.no , alternativt sendes pr. post til Løiten Almenning, Pb. 68, 2341 Løten. Svarfrist er 28. september.
Husk å oppgi mobilnummer på svarskjemaet!

Nedenfor ligger informasjon og svarslipp om brøyteordningen: 
Snøbrøyting i Svaenlia vinter 2018 – 2019_brev
Info om snøbrøyting vedr app 2018-2019
Svarslipp snøbrøyting Budor Svaenlia 2018-2019

Vi har hatt samme pris i fire år, og vil foreta en prisjustering. Prisen for sesongen 2018/2019 vil være kr 2.300 inkl. mva. Fakturering vil skje i februar 2019, midt i sesongen.

Nytt av året er at vi vil prøve ut en løsning for å bedre servicen og redusere unødvendig kjøring slik at både arbeids- og miljøbelastningen blir minst mulig. Løsning fungerer i korte trekk slik:

  • Hytteeier registrerer via nettside eller mobilapp ankomst innen kl. 12 dagen før
  • Brøyter planlegger sin rute ut fra hvilke hytter som skal klargjøres
  • Ved utført brøyting kvitterer brøyter ut jobben, og hytteeier får beskjed via SMS om at brøyting er utført

Brøyting av hele feltet, hos alle som har bestilt, vil selvsagt bli gjort etter at brøyting for de som er prioritert pga. ankomst er gjennomført. Forutsetningen for å registrere seg er at du har meldt deg på brøyting for vinteren. Løsningen er ny for oss, og vi håper på et godt samarbeid med hytteeierne slik at vi i fellesskap kan høste erfaringer gjennom den første vinteren, og tilpasse tjenestene enda bedre senere.

Like viktig som før er at du setter opp brøytestikker på begge sider av innkjøringa, samt på biloppstillingsplassen. Brøyting vil ikke bli utført hvis ikke innkjøringa er markert med stikker. Sørg for at brøyteområdet er fritt for stein, disse kan medføre farlige situasjoner og kan ødelegge freserne. Brøytestikker kan kjøpes på Budor Gjestegård (høyre side av inngangen). Stikkene koster kr 10,- pr. stk. Betaling kontant i postkassa, eller du kan benytte Vipps nr. 134887.

Vi ber om forståelse for at de aller første brøytingene om høsten, og de siste om våren ikke alltid blir perfekte. Dette skyldes at vi må være litt forsiktige for å unngå at snøfreseren skjærer seg ned i veien, og tar med seg grus som kan havne hos naboen eller ute i marka.

Dersom du ikke er fornøyd med brøytinga ber vi om at du ringer vakttelefon: 974 85 350.

Vi ser fram til en flott vinter på Budor!

Hilsen Løiten Almenning

Translate »