Informasjon om ny snøbrøyteordning i Svaenlia

Nå går det mot vinter og snø på Budor, og i går brøytet vi for første gang denne vintersesongen.

Den nye snøbrøyteordningen for Svaenlia, som det tidligere er informert om, er dessverre forsinket. Inntil videre brøyter vi som normalt etter gammel ordning. Informasjon om når vi går over til ny ordning vil bli sendt ut.

Alle som har meldt ifra at de ønsker snøbrøyting skal ha fått en sms med innloggingsinformasjon til www.hyttetjenester.net. På denne nettsiden kan hytteeier registrere ankomst på hytta innen kl. 12.00 dagen før. Brøyter planlegger sin rute ut fra hvilke hytter som skal klargjøres. De som ikke har mottatt en sms med innloggingsinformasjon, ber vi om at sender en e-post til: firmapost@loitenalmenning.no

Denne løsningen er også ny for oss, og vi håper på et godt samarbeid med hytteeierne slik at vi i fellesskap kan høste erfaringer gjennom den første vinteren, og tilpasse tjenestene enda bedre senere.

Dersom du ikke er fornøyd med brøytinga ber vi om at du ringer vakttelefon: 974 85 350.

Translate »