Gå på ski fra Sjusjøen til Budor?

Her har vi et utmerket tips til sesongmål for skisesongen! Bli med Hamar og Hedemarken Turistforening (HHT) å gå på ski fra Sjusjøen til Budor, lørdag 2. mars. Dette er en HHTs store klassiker (Sjusjøen – Gåsbu), og går av stabelen i år for 25. gang.

Beregnet tid 6-8 timer i moderat fart. Ta med rikelig mat og drikke. Dette er ikke en vanlig fellestur, men det er med turledere som kan bistå deltakerne ved behov. Norsk Tipping har utendørs drikkestasjon på Lavlia.

Påmelding: Innen onsdag 27. februar via HHTs nettsider, her

Pris: Kr 150,- for DNT-medlem/kr 300,- for ikke-medlem. Ungdom til og med 18 år halv pris. Betaling ved påmelding via nett.

Frammøte: Gåsbu eller Budor kl. 08.00. NB! bom-/parkeringsavgift begge steder. På Budor vil bussen stå på den nederste parkeringsplassen til skitrekket, til venstre ved det nye “Velkommen til Budor”-skiltet. Bussene går til Sjusjøen med mulighet for påstigning ved Shell/7-eleven i Furnesvegen (Hamar), Esso ved E6 i Brumunddal og veikroa på Rudshøgda.
NB! Påstigningssted må angis ved påmelding.

Hovedturleder: Einar Lund, tlf. 901 46 218

Når du melder deg på denne turen, bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene beskrevet i: Generelle vilkår for deltagelse på HHTs turer

Translate »