Årets stolpejakt på Budor

Fra den 7. juni er det klart for jakten på stolpene på Budor. Dette ble en stor suksess i fjor!

Stolpejakten i Løten er et samarbeid mellom Løten kommune og Løten o-lag. Det er et gratis tilbud og går ut på å finne stolper sentralt plassert på forskjellige steder i Løten; Løten Sentrum, Slettmoen, Klevfos og på Budor. Hver stolpe består av en meterhøy trestolpe med nummer og en bokstavkode, samt en QR-kode for deg som vil bruke smarttelefon til å registrer stolpene. Stolpejakten tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle – eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i byen og distriktet. Stolpejakten er en allmennyttig forening som skal bidra til økt fysisk aktivitet blant folk flest i hele landet.

Les mer stolpejakten her

Kart for stolpejakten ligger inne på Budor Gjestegård. 

Lykke til i jakten 🙂 

 

Translate »