Menyer

Meny for Budor Gjestegård:

Vi tar forbehold om endringer.

Stekt flesk 189,-
Medisterkaker 189,-
Karbonader 189,-
Varmrøkt laks 189,-
Kalvstek 229,-

Valgfritt tilbehør: kokte grønnsaker, kålstuing, surkål, kokte poteter, saus.

Spekemattallerken 189,-
Hamburger m/salat 120,-
Hamburger 100,-
Dagens suppe m/brød 89,-

Barnemeny:
Alle barnemenyer kr 79,-

Pasta med karbonade eller medisterkake
Medisterkaker
Stekt flesk
Varmrøkt laks
Stekepølse
Karbonader

Valgfritt tilbehør: grønnsaker, kokte poteter, saus, tomatsaus, kålstuing, surkål.

Glutenfri meny:
Varmrøkt laks 189,-
Medisterkaker 189,-
Karbonader 189,-
Grønnsakssuppe m/brød 89,-
Kalvstek 229,-

Valgfritt tilbehør: kokte poteter, grønnsaker, saus og surkål.

Det er mulig å bestille indrefilet m/tilbehør, men det må bestilles innen 24 timer før.
Det bestilles pr. tlf. 908 33 460 eller e-post: gjestegarden@budor.no

 

 

 

 

 

 

 

Translate »